fbpx Skip to content

Browmapping

Wat is Brow Mapping?

Brow mapping is simpel gezegd de perfecte uitmeet techniek voor gelijke wenkbrauwen.
Door deze techniek te gebruiken kunnen we de ideale wenkbrauw vorm vinden die ook echt past bij de vorm van jouw gezicht. Waar zit bij jou het hoogste punt van jouw wenkbrauw? Of waar eindigt jouw wenkbrauw? Er zijn verschillende soorten gereedschappen en tools om jouw wenkbrauwen af te meten.

Op basis van de mapping worden je wenkbrauwen (indien je dit wenst geverfd) en de overige haartjes verwijderd door waxen en epilatie. Het zorgt ervoor dat je een mooie, strakke lijn krijgt in je wenkbrauw.

Een brow mapping is mogelijk voor alle typen wenkbrauwen; wanneer je nog nooit je wenkbrauwen hebt gedaan of als je het regelmatig doet. Dit kan net even de juiste shape geven aan je wenkbrauwen. Ze worden niet dunner of smaller gemaakt, tenzij je er om vraagt. Het doel is een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw passend bij je gezicht.

(zonder kleuring)

Wil je ook graag een Brow Mapping laten uitvoeren?
Maak een afspraakje via 0474916634.

Charrise xoxo

Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nash Beautybar