fbpx Skip to content

Make-up Bar

Make-up voor elke gelegenheid, als bride-to-be of gewoon een leuke workshop samen met jouw beste vriendinnen. De make-up bar staat voor professionaliteit en kwaliteit. Het is een plek waar ieder huidtype omgetoverd kan worden voor een speciale gelegenheid. We geven advies op maat, afgestemd op jouw wensen.

We verzorgen onze make-up looks met de producten van Mii Cosmetics

Mii Cosmetics is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid.

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.

Omdat natuurlijke mineralen ontstekingswerend & zo huidvriendelijk zijn, kunnen ze zelfs aangebracht worden direct na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme zonbescherming!

Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie & niet getest op dieren.

Mascara makes everything better.

Make-Up€ 25
Nash Beautybar